top of page
Поиск
  • Фото автораСтанислав

Нанотехнології.


Починаючи від очищення води від забруднюючих речовин і закінчуючи створенням біорозкладного пластика (ну і наноковків і наноболтів, куди ж без них) – нанотехнології обіцяють нам на найближче сторіччя такий світ, про який раніше ми не могли навіть уявити.

Володіючи розмірами всього в декілька нанометрів, неймовірно крихітні машини незабаром займуться вивченням людської ДНК і дозволять нам фундаментально змінити властивості поведінки різних матеріалів, дозволяючи наділяти їх неймовірною міцністю або крихкістю в залежності від поставлених цілей і завдань.

Ці машини будуть настільки крихітними, що харчування для роботи отримуватимуть від простого ритму вашого серця або хімічної енергії, що міститься в наших клітинах. За допомогою нанотехнологій ми зможемо вести повне спостереження і розробку ліків від таких недуг, як хвороба Альцгеймера, або раку, створювати більш ефективні енергоносії, дивовижні за своїми властивостями матеріали, практично вічні або руйнуються лише під впливом певних світлових хвиль.

Одного разу людство зможе поглянути на час без наномашин як на кам’яний вік, але поки нам лише залишається здогадуватися і передчувати те, що дозволить здійснити нам ця технологія.

4 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
Post: Blog2_Post
bottom of page